Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ: Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα


Η προσπάθεια του Βασίλη Τσολακίδη να κατακτήσει μετάλλιο στον τελικό του δίζυγου, ξεχωρίζει από το πλούσιο πρόγραμμα σε ελληνικές συμμετοχές σήμερα .
Ο Έλληνας πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, ο οποίος ήταν δεύτερος στο δίζυγο στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ρίχνεται στη μάχη για το μετάλλιο στις 16:00.
Στον στίβο υπάρχει τριπλή ελληνική συμμετοχή.

Την αρχή θα κάνει ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος στις 12:10 αγωνίζεται στην 1η προκριματική σειρά των 110μ. εμπόδια (2η διαδρομή).
Στις 13:25 θα γίνουν τα προκριματικά του Β΄ γκρουπ του ακοντισμού γυναικών, όπου συμμετέχει η Σάββα Λίκα.
Τέλος ο Λυκούργος Τσάκωνα θα λάβει μέρος στα προκριματικά των 200μ. στις 13:58 (ώρα Ελλάδας) που διεξάγεται η 2η προκριματική σειρά (3η διαδρομή) του αγωνίσματος.
Οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίζονται στις 5μ.μ. στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης.
Στην ιστιοπλοΐα ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετέχει στις 15:00 στον αγώνα μεταλλίων (medal race) στα RS-X. Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο και θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή θέση της κατάταξης. Εξάλλου οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος αγωνίζονται στις δύο τελευταίες κούρσες των 470.
Στην ποδηλασία πίστας και συγκεκριμένα στο κέιριν ανδρών, ο Χρήστος Βολικάκης αρχίζει τις προσπάθειές του στις 12 το μεσημέρι. Το αγώνισμα θα ολοκληρωθεί το βράδυ με τον τελικό και μετέχουν συνολικά 18 αθλητές.
Πηγή:Pamesports.gr