Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Η εξ-ΟΥΣΙΑ της επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ

Ένα από τα κυρίαρχα θέματα που επηρεάζουν τη διαμόρφωση αλλά και την ποιότητα της ίδιας της πολιτικής, είναι η πολιτική επικοινωνία, δηλαδή η μεταβίβαση των θέσεων των δημόσιων φορέων προς τους πολίτες ή όποιον άλλο αποδέκτη επιλέξουν κατά περίπτωση
Ο αναγνώστης –χρήστης του βιβλίου,
θα κατανοήσει
την ιδιαιτερότητα της εργασίας σε ένα Γραφείο Τύπου, καθώς  περιγράφει ατέλειωτες ώρες  από  τη ζωή και τη δράση , σε ένα νευραλγικό χώρο ανάμεσα στην εξουσία και την τέταρτη εξουσία…που  αποτελεί μια  γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στους πολιτικούς και τους πολίτες, μιας  πορείας  ανάμεσα στην πραγματικότητα και την εικονική πραγματικότητα που επιβάλλουν σήμερα στον κόσμο τα ΜΜΕ .                                                                                              

  Το βιβλίο «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων»
είναι ένας πρωτότυπος χρηστικός οδηγός (μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα), ένα εγχειρίδιο, απαραίτητο για όσους εργάζονται (ή συνεργάζονται)σε Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων σε Δήμους, Νομαρχίες και Βουλευτικά Γραφεία, ιδιαίτερα στην Ελληνική επαρχία, απ’ όπου «απουσιάζουν» οι εταιρείες επικοινωνίας ή επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι.
Το βιβλίο, είναι επίσης ιδιαίτερα  χρήσιμο σε δημοτικούς και νομαρχιακούς Συμβούλους, δημάρχους, νομάρχες, πολιτευτές και βουλευτές και υποψηφίους κάθε εκλογικής αναμέτρησης, καθώς καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας για την επιτυχή παρουσίαση της δημόσιας εικόνας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής της επικοινωνίας. 
Στις σελίδες του θα βρείτε  χρήσιμες  πληροφορίες για:
  • Την οργάνωση και λειτουργία του Γραφείου Τύπου
  • Το Γραφείο Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας
  • 60 υποδείγματα ομιλιών- χαιρετισμών και μηνυμάτων
  • Παράρτημα με υποδείγματα επιστολών –προσκλήσεων, τηλεγραφημάτων , ευχετηρίων, αλληλογραφίας, ανακοινώσεων κ.α. για την καθημερινή λειτουργία του Γραφείου Τύπου
  • Πρακτικές επικοινωνιακές συμβουλές και μυστικά
  • Προσφωνήσεις επισήμων -πρωτοκόλλου
  • Το εορτολόγιο
  • «Είπαν –έγραψαν» (σοφά λόγια για την εξουσία, την επικοινωνία, τη διοίκηση, την προβολή)

Ένα βιβλίο για όσους ασχολούνται
 με την Πολιτική και την Επικοινωνία.

Ο "μυστικοσύμβουλος" κάθε υποψηφίου. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ